ΚΟΜΙΞ #100: Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ

ΚΟΜΙΞ #100: Η ΧΡΥΣΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ
Εκδότης: ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ-ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ - ΝΤΙΣΝΕΫ - Walt Disney, Οκτώβριος 1996
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Ποσότητα:

 

1η ΕΚΔΟΣΗ: Νο1, ΙΟΥΛΙΟΣ 1988 (ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΔΕΙΣ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ: Νο303,  23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 (ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΗ)

303 ΤΕΥΧΗ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ

ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ.

 

" Όταν ο Καρλ Μπάρκς έγραφε και σχεδίαζε στα 1949 την ιστορία του Χαμένοι στις Άνδεις, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το περίφημο τετράγωνο αυγό θα γινόταν κάποτε πραγματικότητα! Ούτε και το πλήρωμα του Κόμιξ, άλλωστε ήταν σε θέση να γνωρίζει, όταν φιλοξενούσε την κλασική αυτή ιστορία στο πρώτο του συλλεκτικό τεύχος τον Ιούλιο του 1988, ότι θα γιόρταζε το πανηγυρικό εκατοστό υπερτεύχος του, δωρίζοντας στους αναγνώστες του, χειροπιαστό πλέον, το δημιούργημα της αστείρευτης φαντασίας του μεγάλου Παπιάνθρωπου! Ο κυβισμός του αυγού μπορεί να είναι ένα σύγχρονο επίτευγμα, οι προσπάθειες όμως για την πραγματοποίησή του, είχαν ξεκινήσει πριν από πολλά χρόνια. Ας εξετάσουμε, λοιπόν, την πορεία αυτή, βήμα προς βήμα... " (...)
Βρείτε το Τετράγωνο αυγό εδώ:
 
https://www.yabook.gr/index.php?route=product/product&path=772_484_601&product_id=6844

Don Rosa: " Ως ισόβιος αναγνώστης του Καρλ Μπάρκς, είχα ανέκαθεν τη μεγάλη περιέργεια να μάθω πως όλοι αυτοί οι Ντακ, οι Μακ Ντακ, οι Χήνοι και οι Γκάντερ πρωτοδημιουργήθηκαν. Όταν άρχισα να γράφω και να σχεδιάζω τον Βίο και Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ, που στην ουσία δεν είναι παρά μια ιστορία της Λιμνούπολης και όλων των παπιών, αποδείχθηκε απαραίτητο για μένα να κατασκευάσω ένα λεπτομερές γενεαλογικό δέντρο των παπιών και να το χρησιμοποιήσω ως προσχέδιο. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. " (...)
Βρείτε το Γενεαλογικό δένδρο των Ντακ εδώ:
 
ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΩΝ ΝΤΑΚ - ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
(Περιλαμβάνει τα 4 τεύχη Μίκυ Μάους #1485 - 1488 , την αφίσα Γενεαλογικό δένδρο των Ντακ και τις φιγούρες για να συμπληρώσετε την αφίσα.) ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΙΣΑΣ: 69,5 X 50 εκ.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Captcha