ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: ΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: ΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ
Εκδότης: ANUBIS
Κωδικός Προϊόντος: ΥΓΕΙΑ ΕΥΕΞΙΑ
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
8,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,55€
Ποσότητα: Καλάθι

Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Μια εισαγωγή στις βασικές πρώτες βοήθειες που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε, πρακτικές πολύτιμες σε πολυάριθμες καθημερινές καταστάσεις - από το πώς να περιποιηθείτε ένα απλό τραύμα του παιδιού σας μέχρι το πώς να βοηθήσετε έναν συνάδελφο που παθαίνει ανακοπή καρδιάς. 
Αν θέλετε να έχετε τον έλεγχο και να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση ατυχήματος, αυτός ο οδηγός είναι για σας. Χρησιμοποιώντας ρεαλιστικές αναπαραστάσεις συνηθισμένων περιστατικών, καθημερινή γλώσσα και απλές οδηγίες βήμα προς βήμα, αυτός ο περιεκτικός οδηγός θα σας εφοδιάσει με δεξιότητες ζωτικής σημασίας, που μπορεί να σας βοηθήσουν μια μέρα να σώσετε ζωές. 

Το βιβλίο συνοδεύεται από dvd, που παρουσιάζει παραστατικά πως μπορούμε να αντιδράσουμε σε έκτακτα περιστατικά, και περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

*Αιμορραγίες, Εγκαύματα, Πώς να αποφύγετε τη μόλυνση 
*Απώλεια αισθήσεων και πώς να την αντιμετωπίσετε 
*Καρδιοπνευμονική ανάνηψη σε ενήλικες 
*Καρδιοπνευμονική ανάνηψη σε παιδιά 
*Καρδιοπνευμονική ανάνηψη σε βρέφη 
*Πνιγμονή (ενήλικες - παιδιά - βρέφη)

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ως μέρος του διεθνούς κινήματος του Ερυθρού Σταυρού της Ερυθράς Ημισελήνου, από το 1962 εκπαιδεύει δωρεάν τους πολίτες στην παροχή πρώτων βοηθειών, μέσα από την Υπηρεσία Αγωγής Υγείας του Τομέα Νοσηλευτικής. Ο Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος διεθνής οργανισμός στην εκπαίδευση για παροχή πρώτων βοηθειών. Με περισσότερους απο 186 Εθνικούς Συλλόγους παγκοσμίως, προσπαθεί να κάνει την εκπαίδευση και τη γνώση στην παροχή πρώτων βοηθειών προσβάσιμη σε κάθε άτομο, οικογένεια, σχολείο, εργασιακό χώρο και γενικά στην κοινωνία.

Αν ενδιαφέρεστε για μαθήματα Πρώτων Βοηθειών, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπηρεσία Αγωγής Υγείας του ΕΕΣ, στο τηλέφωνο 2108227438.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Captcha