HANDS IN DANCING MOTION

HANDS IN DANCING MOTION
Κωδικός Προϊόντος: Σαράντης Ρεΐσης - 2016, ΥΓΕΙΑ ΕΥΕΞΙΑ
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
Ποσότητα:

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΧΟΡΕΥΤΕΣ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθητές αλλά και δασκάλους latin χορών, παρέχοντας πληροφορίες και πρακτικές ασκήσεις σχετικές με την κίνηση των χεριών στο συγκεκριμένο χορευτικό είδος. Οι ασκήσεις των χεριών κατά την διάρκεια του χορού μας λειτουργούν ως ένα μέσο μη λεκτικής επικοινωνίας, έκφρασης, ισορροπίας, μεταφοράς της ενέργειας από και προς το χορευτικό μας ζευγάρι, ολοκλήρωσης της κίνησης των ποδιών και του κορμιού, καθώς επίσης και προσήλωσης του κοινού.

Ωστόσο, για να εκτελέσουμε αρμονικά και με ροή κινήσεις των άνω άκρων, οφείλουμε να γνωρίζουμε ορισμένα βασικά στοιχεία τα οποία δημιουργούν όμορφες, εκφραστικές και δυναμικές εικόνες.


Ο Σαράντης Ρεΐσης συνδυάζοντας τις επιστημονικές του γνώσεις πάνω στο ανθρώπινο σώμα και την πολυετή εμπειρία του στη διδασκαλία χορού, δημιούργησε αυτόν τον καταπληκτικό οδηγό αρμονικής κίνησης των χεριών στον χώρο, χορευτικών θέσεών τους, ροής, ενέργειας, δυναμικής της κίνησης, ασκήσεων ενδυνάμωσης - διατάσεων, δημιουργικής φαντασίας και γνώσης των βασικών ανατομικών και βιομηχανικών στοιχείων των άνω άκρων.

 

"Ένα ιδανικό βιβλίο για τους λάτρεις του χορού που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και θα αγαπήσετε!"

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Captcha