ΜΑΣΚΑ ΤΟΜΟΣ Α' (ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ)

ΜΑΣΚΑ ΤΟΜΟΣ Α' (ΓΙΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ)
Εκδότης: ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ
Κωδικός Προϊόντος: ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΑΣΚΑ
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
100,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 94,34€
Ποσότητα: Καλάθι

ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

Με την ευκαιρία της επανέκδοσης της Μάσκας και τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε, απευθύνω εγκάρδιο χαιρετισμόσε όλους τους παλιούς , τους νεότερους και τους νεότατους φίλους της.
Η προσπάθεια του συνάδελφου, ξεχωριστού φίλου Δημήτρη Χανού, που μαθήτευσε κοντά μου, είναι άξια συγχαρητηρίων.
Η σκυτάλη που παρέλαβε, για τη συνέχιση του περιοδικού, στη Ε' του περίοδο, είμαι βέβαιος ότι βρίσκεται σε άξια και ικανά χέρια, γιατί ξέρω την επαγγελματική του κατάρτιση, το υψηλό ήθος του, αλλά και τις τεράστιες γνώσεις του πάνω στο θέμα της αστυνομικής λογοτεχνίας και ιδιαίτερα, την πείρα του στο πεδίο που ανήκει το είδος του περιοδικού. Ξέρω ακόμα την πένα του, τις μεταφράσεις του, το γλαφυρό ύφος, τη σαφήνεια και τη διαύγεια που χαρακτηρίζουν το γράψιμό του, στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για το έργο που ανέλαβε να συνεχίσει επάξια.
Εύχομαι ολόψυχα στον ακριβό μου φίλο, που συνηθίζω να αποκαλώ "πνευματικό μου παιδί", κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε και που σίγουρα θα φέρει σε πέρας, βελτιώνοντας συνεχώς τη Μάσκακαι ανεβάζοντάς την σε επίπεδα που θα την κάνουν να βρίσκεταιπάντα στην πρωτοπορεία που της αξίζει.
Στους φίλους αναγνώστες, συνιστώ επίσης ότι η Μάσκα, με την ανανεωμένη και μοντέρνα ύλη της, σε περιπέτειες δράσης και μυστηρίου, μπορεί άνετα να διαβάζεται από όλη την οικογένεια και να μπαίνει άφοβα σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Καλή επιτυχία Δημήτρη, 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν. ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: