Υπηρεσίες

Αγαπητοί μας επισκέπτες και φίλοι, καλώς ορίσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.Yabook (comics and others) που φιλοδοξεί να ταξιδεύει με εικόνες,  γνώσεις, αισθητική και φαντασία ένα κομμάτι του ελεύθερου χρόνου σας. Ελπίζουμε να απολαύσετε το ταξίδι σας στις αναμνήσεις, στην γνώση, στην περιπέτεια, στο παιχνίδι και στις χειροποίητες δημιουργίες. Συνοπτικά στην σελίδα μας μπορείτε να βρείτε:

 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ  ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

 

Εχετε κατάστημα με βιβλία και είδη δώρων; είστε πρακτορείο τύπου; μήπως διαθέτετε σημεία πώλησης σε σταθμούς, λιμάνια, στάσεις; Εχετε περίπτερο ή μάρκετ; Μήπως είστε τουριστικό μαγαζί; Αν με οποιονδήποτε τρόπο είστε επαγγελματίας κι επιθυμείτε να μάθετε τους όρους συνεργασίας παρακαλούμε ενημερωθείτε εδώ.

 

Μήπως  είστε "βιβλιοφάγος"; Μήπως άραγε είστε ταξιδευτές με όχημα οποιοδήποτε ανάγνωσμα; Στην σελίδα μας μπορείτε να ανακαλύψετε περιοδικά, κόμικς, βιβλία  για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, παλαιών και νέων εκδόσεων.

 

Σας αρέσει να "ακονίζετε" το μυαλό σας και νιώθετε χαρά κάθε φορά που λύνετε ή ολοκληρώνετε έναν γρίφο; Σας εξιτάρει η γνώση και η πληροφορία; Σας έλκει η μόρφωση και η σύντομη ανακάλυψη πληροφοριών σε όλα τα επίπεδα;; Δοκιμάστε να "δυναμώσετε" το νου σας  με σταυρόλεξα και πνευματικά παιχνίδια και παίξτε με τους φίλους σας...

 

 

Έλκεστε από αναντικατάστατες αναμνήσεις που παραπέμπουν το νου σε νοσταλγικές εποχές; Πολλά από τα αναγνώσματά μας , εξαιτίας της "ηλικίας", του περιεχoμένου ή της σπανιότητάς τους σε σχέση με την ζήτηση και την κατάσταση τους έχουν αποκτήσει συλλεκτική αξία.

 

Μήπως άραγε είστε συλλέκτης και νιώθετε δυνατή ικανοποίηση και περηφάνεια από κάθε τεύχος ή αντικείμενο που με κόπο βρίσκετε για να συμπληρώσετε την μοναδική , ανεκτίμητη συλλογή σας;; Αξίζει τότε να περιηγηθείτε στην σελίδα μας...ανακαλύπτοντας περιοδικά και βιβλία στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής - διαθεσιμότητας.

 

Ακόμα διανέμουμε στην λιανική ΜΟΝΟ μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος επιλεγμένα παιχνίδια, εποχιακά είδη και συλλεκτικά αντικείμενα.

 

Σε ειδική κατηγορία διαθέτουμε αναγνώσματα μόνο για ΕΝΗΛΙΚΕΣ με κωδικό κατηγορίας. Για να λάβετε τον κωδικό και για λόγους ασφαλείας που αφορά την πρόσβαση στην συγκεκριμένη κατηγορία από ανήλικους χρήστες, χρειάζεται να μας αποστείλλετε με mail ή με φωτογραφία εδώ το πίσω μέρος της ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος όπου θα φαίνεται το όνομα και η ημερομηνία γέννησής σας.

 

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 

 Αν επιθυμείτε να σας βοηθήσουμε στις αναζητήσεις σας και να ψάξουμε κι εμείς για αυτές, παρακαλούμε συμπληρώστε εδώ τι ψάχνετε και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-6130894

 

ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΕΣ, ΚΟΜΙΚΣ, ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

 

 Αν πάλι επιθυμείτε να "ξαλαφρώσετε" λίγο τις βιβλιοθήκες σας, ίσως μας ενδιαφέρει. Αγοράζουμε παλαιές συλλογές από κόμιξ, βιβλία και αναγνώσματα κάθε είδους, άλμπουμ, περιοδικά δεκαετίας του ΄55-΄75 και μέσα από την σελίδα μας δίνουμε την ευκαιρία  και σε άλλους ανθρώπους να τα γνωρίσουν ή σε άλλους που τα αναζητούν να μπορέσουν να τα βρουν. Επειδή το να πετάς  ένα βιβλίο, είναι σαν να πετάς ένα "μυαλό"... Αρκεί να μας στείλετε καθαρές φωτό ή κατάσταση των ειδών που διαθέτετε, να αφήσετε το όνομα και το τηλέφωνό σας  εδώ κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

WEDDINGS

Επιλέξτε κάποιο από τα γαμήλια πακέτα μας και μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας για τον ιδανικό γάμο για εσάς. Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί τις εικόνες που έχετε ονειρευτεί και να τις πραγματοποιήσουμε παρέα.

  Για όσους από εσάς δε διαθέτετε το χρόνο ή προτιμάτε να αναλάβουμε εμείς εξ ολοκλήρου τη θεματολογία, το σχεδιασμό και την οργάνωση του οπτικοακουστικού υλικού του γάμου σας, σας καλούμε να εμπιστευτείτε την επαγγελματική μας κρίση και τη φαντασία που διαθέτουμε, ώστε να σας προσφέρουμε ένα θέαμα που θα χαίρεστε να απολαμβάνετε ξανά και ξανά μαζί με τους αγαπημένους σας.  
  Για τα "νεότερα" ζευγάρια της παρέας, που έχουν κλείσει τα 65τους χρόνια, προσφέρουμε ένα ιδιαίτερο πακέτο, μια μοναδική ευκαιρία να ζήσετε ξανά τον έρωτά σας, επετειακά, σε ένα ρομαντικό περιβάλλον της επιλογής σας. Εκπλήξτε το άλλο σας μισό και δείξτε του πόσο εκτιμάτε την πολύτιμη παρουσία του στη ζωή σας.

 

 

 PORTRAITS

  Είσαι καλλιτέχνης και θα ήθελες ένα "Book" για την προβολή kαι την προώθησή σου; 
  Είσαι επιχειρηματίας και χρειάζεσαι μια συλλογή από εικόνες για το επαγγελματικό σου προφίλ;
 Έχεις βαρεθεί τις "Selfies" και αναζητάς ένα πιο φυσικό και καθαρό αποτέλεσμα σε εικόνες για προσωπική σου χρήση ή την κοινωνική σου δικτύωση; Επιθυμείς να αποκτήσεις αναμνηστικές φωτογραφίες με στιγμές και πρόσωπα που θα ήθελες να αποθηκεύσεις για πάντα στον προσωπικό σου χόρο ή το αρχείο;
Ότι κι αν είναι, νιώστε ελεύθεροι να συνδεθείτε μαζί μας και να συζητήσουμε από κοινού τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας.

 

 

CORPORATE

  Αναλαμβάνουμε και φωτογραφήσεις επιχειρήσεων ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε με εμπόρους που θα ήθελαν να προβάλλουν τον επαγγελματικό τους χώρο ή τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο κοινό (π.χ. ξενοδοχεία, ιατρεία, γυμναστήρια, εργαστήρια, ενοικιαζόμενους χώρους, επαγγελματικούς εξοπλισμούς κ.α.).
  Αναδείξτε τις συνθήκες εργασίας στο χώρο σας και κάντε καλύτερη διαφήμιση των προϊόντων ή υπηρεσιών που διαθέτετε, μέσω κάποιου διαφημιστικού ή της διαδικτυακής σας σελίδας. 
  Απευθυνθείτε σε εμάς εάν θέλετε να απορροφήσετε μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη. Δείξτε στους υποψήφιους πελάτες σας γιατί πρέπει να σας επιλέξουν, καθώς και στους ήδη πελάτες σας γιατί είναι καλό να σας προτιμήσουν ξανά και να σας συστήσουν σε περισσότερο κόσμο.

Δείτε δουλειές μας εδώ.

 

 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε ακόμα εμπνευσμένες, ιδιαίτερες, χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι,

πολλή αγάπη και φαντασία από ιδιαίτερα ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Μοναδικής αισθητικής, ποιοτικά και καλόγουστα αντικείμενα για εσάς, τους φίλους, τους χώρους σας που τραβούν διαρκώς τα βλέμματα και δεν περνάνε απαρατήρητα.

Προτάσεις δώρων για κάθε περίσταση, ηλικία, γούστο, συναισθηματικό γεγονός, αναντικατάστατα και διαχρονικά που αντανακλούν την προσωπικότητα και διάθεση του ανθρώπου που το επιλέγει αλλά και του παραλήπτη του. Δώρα προορισμένα να αφήσουν αναμνήσεις.....

Επειδή κάθε δημιουργία είναι μοναδική, στην σελίδα μας βρίσκονται αντιπροσωπευτικά δείγματα διαφόρων κατηγοριών.

Είτε το βλέπετε στην σελίδα μας, είτε το φαντάζεστε, είτε το επιθυμείτε σε διαφορετικές διαστάσεις και χρώματα απλά, επικοινωνείστε μαζί μας εδώ για να συζητήσουμε την επιθυμία σας και να την κάνουμε δική μας επιθυμία!!!

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ​
 
 
​Αγαπητοί μας πελάτες και επισκέπτες.
Προς κατανόηση της σελίδας μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
 
*** Σε γενικές γραμμές το site μας είναι ενημερωμένο με απόκλιση ~10 ημερών από τότε που έχει φύγει ένα προϊόν.
Οσα προϊόντα αναγράφονται με τιμή ως επί το πλείστον είναι διαθέσιμα, όσα δεν έχουν τιμή, ως επί το πλείστον ΔΕΝ είναι διαθέσιμα
εκτός αν δεν έχουμε προλάβει να τα ενημερώσουμε.
 
*** Πολλά προϊόντα δείχνουν διαθέσιμα χωρίς όμως τιμή. Αυτό οφείλεται:
 
1) Είτε επειδή η παλιά μας πλατφόρμα δεν υποστήριζε διαθεσιμότητες και ήρθαν όλα τα προΪόντα στην καινούρια πλατφόρμα
ως "διαθέσιμα" (αλλά είναι χιλιάδες είδη και είναι αδύνατον να ελεγθούν άμεσα όλα, αυτό γινεται σταδιακά).
 
2) Είτε ​βρίσκονται σε απόθεμα αλλά τα κρατάμε στο αρχείο μας ή για δημιουργία σειράς (όπου υπάρχει τέτοια δυνατότητα) και έτσι δεν διατίθενται για μεμονωμένη πώληση την συγκεκριμένη περίοδο.
 
3) Είτε έχουν φύγει πολύ πρόσφατα και δεν έχουμε προλάβει να τα ενημερώσουμε.
 
*** Τα προΪόντα που είναι μεταχειρισμένα αναγράφονται ως second hand.
Στα μεταχειρισμένα προϊόντα συνήθως λείπουν τα ένθετα εκτός αν αναγράφεται αλλιώς στις πληροφορίες τους.
 
Παρόλες τις προσπάθειές μας να ενημερώνουμε τακτικά και σωστά την σελίδα μας με σεβασμό προς τους πελάτες και την εργασία
μας , όμως δεν αποκλείονται λάθη λόγω απροσεξίας, χρόνου ή συγκυριών.
 
Ελπίζουμε ότι αυτά τα λάθη είναι ελάχιστα σε σύγκριση με τις υπηρεσίες που επιθυμούμε να προσφέρουμε και βάζουμε τα
δυνατά μας για να τα διορθώνουμε, λαμβάνοντας υπόψιν και τις δικές σας υποδείξεις.
Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για την αναστάτωση που μπορεί να ακολουθεί ένα "λάθος" ενώ σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την επίσκεψή σας στο Yabook.gr comics and others.
Σας ευχόμαστε KΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ!

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 

Εχετε απορίες σχετικά με την σελίδα μας; Είστε ευχαριστημένοι από την περιήγησή σας σε αυτήν; Θα θέλατε μήπως να μας προτείνετε κάτι; Επειδή το να βελτιωνόμαστε διαρκώς είναι στόχος και προοπτική μας, πείτε μας πώς θα γίνουμε καλύτεροι για εσάς εδώ. Σας ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το yabook comics and others και το επιλέγετε για τις παραγγελίες σας. Λαμβάνουμε με ιδιαίτερη προσοχή και χαρά τις υποδείξεις και τα σχόλιά σας. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να επικοινωνείτε μαζί μας και τηλεφωνικά για τις παρατηρήσεις, τα σχόλια, τις παραγγελίες σας.

Σας ευχόμαστε να απολαμβάνετε ταξίδια του σώματος…του νου και του πνεύματος σε ό,τι σας κάνει καλύτερους… ευτυχέστερους…δημιουργικότερους… σοφότερους!!