Τρόποι Παραγγελίας

Η εταιρία ΜΑΡΙΑ ΚΕΝΤΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ διακινεί λιανικώς τα προϊόντα της μόνο μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www. Yabook.gr και δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα.

Για παραγγελίες χονδρικής ενημερωθείτε εδώ.

Εχετε την δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να παραγγείλετε λιανικώς τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν .

Παραγγελία μεσω της ιστοσελίδας μας / e-shop
Ταξιδέψτε με την ησυχία σας στην ιστοσελίδα μας, προσθέστε στο καλάθι σας όποια προϊόντα σας ενδιαφέρουν, πατώντας το πλήκτρο "Αγορά". Αυτό το στάδιο δεν σας δεσμεύει ακόμα για αγορά των επιλεγμένων προϊόντων, σας βοηθάει όμως να θυμάστε τι έχετε δει. Κατόπιν ελέγξτε το καλάθι σας, δηλώστε την τελική ποσότητα και τα είδη που σας ενδιαφέρουν και ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε, επιβεβαιώστε την παραγγελία σας, όταν θα έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία. Κατόπιν, θα λάβετε email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

 

Σημείωση: Το καλάθι σας είναι προσωπικό,  μπορείτε να το δείτε μόνο εσείς και να ανατρέξετε όποτε επιθυμείτε, για να θυμηθείτε εύκολα προϊόντα που σας ενδιέφεραν. Παρακαλούμε πρσέξτε ότι μπορείτε να "αποθηκεύσετε" τα προϊόντα του καλαθιού σας ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτά οποτεδήποτε, μόνο όταν έχετε κάνει login. Σε αντίθετη περίπτωση το καλάθι σας "αδειάζει" μόλις φύγετε από τη σελίδα μας ή μείνει απενεργοποιημένει για εύλογο χρονικό διάστημα.

 

Παραγγελία μέσω τηλεφώνου
Για να δώσετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου,  και για οποιαδήποτε διευκρίνηση καλέστε μας στο +30 210 613 0894. Είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε στις απορίες σας και με χαρά θα δεχτούμε την επικοινωνία σας μαζί μας.

 

Παραγγελία μέσω fax
Ακόμα, μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, στέλνοντας την παραγγελία σας με fax στο +30 210 613 0894, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 10.00 - 17.00 κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν διευκρινήσεις και για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

 

Παραγγελία μέσω e-mail
Επίσης μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο info@yabook.gr. Εμείς θα την επεξεργαστούμε και θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας (μην ξεχάσετε να δηλώσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και τα στοιχεία της, καθώς και για οποιαδήποτε διευκρίνηση αφορά αυτήν. Αυτός ο τρόπος επίσης εξυπηρετεί για να λύσετε κάποια απορία σας ως αναφορά την τιμή ή την διαθεσιμότητα κάποιων προϊόντων (ακόμα και αν δεν βρίσκονται στο site μας). Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί κυρίως στα συλλεκτικά είδη που η τιμή τους εξαρτάται από την διαθεσιμότητά τους, την παλαιότητα και την κατάστασή τους, αλλά και στις νέες παραλαβές.