Τρόποι Πληρωμής

Το www.Yabook.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
  2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ -  ΕΜΒΑΣΜΑ (ALPHA BANK και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
  3. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ - PREPAID ΚΑΡΤΑ (μόνο για το εσωτερικό και για αγορές άνω των 25€)
  4. PAYPAL (info@yabook.gr)

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής - Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας: (ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ)

Ισχύει για αγορές άνω των 25€.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΑΡΙΑ ΚΕΝΤΡΩΤΗ & ΣΙΑ ΕΕ με όνομα σελίδας YABOOK.GR δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-2048 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη COMODO RSA Domain Validation Secure Server CA) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

 

Για τις αγορές μέσω της κάρτας σας ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό μιας εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας.

 

Oι πληρωμές με κάρτα γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της ALPHA BANK ή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Οι υπηρεσίες των e-commerce, ακολουθούν τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και είναι πλήρως συμβατές με τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας καρτών για online πληρωμές (Verified by Visa & Mastercard Secure Code).
Τα στοιχεία σας λαμβάνονται σε κρυπτογραφημένη μορφή και σε καμιά περίπτωση δεν γνωστοποιούνται στο  Yabook, το οποίο δεν έχει πρόσβαση σε αυτά.

β) Προεξόφληση της παραγγελίας σας στους λογαριασμούς των Τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε: (ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)

 

Οι παραγγελίες με προεξόφληση μέσω κατάθεσης ή Paypal προηγούνται των άλλων παραγγελιών της ίδιας περιόδου.

 

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα χρειαστεί εντός 3 εργάσιμων ημερών να προβείτε στην κατάθεση  και  να μας αποστείλλετε άμεσα  το καταθετήριο της Τράπεζας, αφού συμπληρώσετε το όνομά σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας.  Εφόσον έχετε προβεί σε κατάθεση και δεν σας έχουμε ενημερώσει εντός 3 εργάσιμων ημερών παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας προς επιβεβαίωση. Η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας αρχίζει από το Yabook  με την ενημέρωσή μας για την κατάθεσή σας.

 

Παρακαλώ λάβετε υπόψιν σας ότι εφόσον δεν γίνει κατάθεση εντός 7 εργάσιμων ημερών χωρίς προηγούμενη επικοινωνία η παραγγελία ακυρώνεται και το Yabook δεν φέρει ευθύνη για την  διεκπεραίωση της.

 

Τηλεφωνικη ενημέρωση μπορεί να γίνει στο +30 210 613 0894
Ενημέρωση μέσω email στο :info@yabook.gr ή

μέσω της φόρμας επικοινωνίας https://www.yabook.gr/index.php?route=information/contact

 

Τα στοιχεία των λογαριασμών είναι:

ALPHABANK: GR3701401840184002320003085
SWIFT/BIC: CRBAGRAA

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR1801716490006649126125290

SWIFT BIC: PIRBGRAA

 

Δικαιούχος για τις Τράπεζες : ΜΑΡΙΑ ΚΕΝΤΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Μπορεί να εμφανίζεται και ο διακριτικός τίτλος: sympol visual communication.


Η κατάθεση μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1.   ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Στο κατάστημα της Τράπεζας καταθέτετε το αντίτιμο των αγορών σας σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας όπως αυτοί αναφέρονται ανωτέρω.

2.   ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΣΩ E-BANKING
Στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας, κάνετε μεταφορά του αντιτίμου  των αγορών σας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό (Alphabank ή Πειραιώς) στον αντίστοιχο λογαριασμό της εταιρίας όπως αυτοί αναφέρονται ανωτέρω.

3.   ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ (ΕΜΒΑΣΜΑ) ΜΕΣΩ E-BANKING
Στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας, κάνετε κατάθεση του αντιτίμου των αγορών σας, από τον τραπεζικό λογαριασμό σας (οποιασδήποτε Τράπεζας) σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας όπως αυτοί αναφέρονται ανωτέρω.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι ο αγοραστής επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου με τα έξοδα του εμβάσματος και των δύο Τραπεζών, δηλαδή "OUR".

 Η κατάθεση στο Ταμείο της Τράπεζας ή η μεταφορά του αντιτίμου  των αγορών σας μέσω e-banking  από τον τραπεζικό σας λογαριασμό Alphabank ή Τράπεζας Πειραιώς στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας δεν επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα.

 

γ) Πληρωμή μέσω PayPal (ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας.

Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Ειδικά για το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ όπου τα μεταφορικά αλλάζουν σημαντικά εξαιτίας του βάρους, θα λαβάνετε ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, το κόστος των μεταφορικών συμπεριλαμβανομένων των εξόδων διαχείρισης και προμηθειών και αφού συμφωνήσετε με το τελικό κόστος μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάθεση στον λογαριασμό μας Paypal: info@yabook.gr

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής και διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Τέλος, πληρώνοντας μέσω PayPal, ο καταναλωτής επιβαρύνεται με προμήθεια 3,4%+0,35 για ποσά εως 2.500€.

δ) Με αντικαταβολή  μετρητών (ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ) --- επιταγές δεν γίνονται δεκτές.
Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραγγελίες εσωτερικού και μόνο με μετρητά. Η αξία της παραγγελίας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 200€. 

Ανω αυτού του ποσού το Yabook σας δίνει την δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με τους άλλους τρόπους πληρωμής (κατάθεση, έμβασμα, κάρτα, paypal).

Μόλις λάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, πληρώνετε το ακριβές αντίτιμο μαζί με τα έξοδα αντικαταβολής και τα μεταφορικά, αν υπάρχουν, στον διανομέα των ταχυμεταφορών ή στα ΕΛΤΑ της περιοχής, την οποία έχετε δηλώσει ως τόπο παράδοσης της παραγγελίας σας.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Προεξόφληση και μη διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε περίπτωση που έχετε προβεί σε προεξόφληση ως τρόπο πληρωμής και κάποιο/α προϊόντα της παραγγελίας σας δεν είναι διαθέσιμα, θα ενημερωθείτε από εμάς και μπορείτε να επιλέξετε είτε

  • αντικατάσταση του μη διαθέσιμου προϊόντος με διαθέσιμα προϊόντα ίσης αξίας είτε
  • αν έχει γίνει πληρωμή με κατάθεση/ έμβασμα ή κάρτα να μας δώσετε έναν λογαριασμό Τραπέζης και να σας επιστρέψουμε την διαφορά είτε
  • αν έχει γίνει πληρωμή μέσω Paypal θα σας επιστρέψουμε το ατίστοιχο ποσό στον λογαριασμό σας στην Paypal.

Σας  ευχαριστούμε πολύ που εμπιστεύεστε το Yabook και το επιλέγετε για τις παραγγελίες σας!