Προφίλ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... 
 

Το 1986, ο Ιωάννης Κεντρωτής, με προϋπηρεσία ήδη 20 δημιουργικών ετών στο χώρο, ιδρύει την εταιρία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤΡΩΤΗΣ  & ΣΙΑ ΟΕ», με σκοπό την αγορά και διάθεση βιβλίων και περιοδικών χονδρικώς, εκδόσεων βιβλίων και εμπόριο χάρτου γενικά, με αποστολή σε όλη την Ελλάδα και έχοντας για πάνω από μια δεκαετία την αποκλειστικότητα στις επανακυκλοφορίες των περιοδικών Ντίσνεϋ των εκδόσεων "Τερζόπουλος".

Το 1999, η εταιρία δραστηριοποιείται με επιτυχία και σε εισαγωγές και εξαγωγές του ίδιου αντικειμένου.

Το 2000, προσθέτει στις δραστηριότητές της και σε ξεχωριστό επίπεδο, την παροχή γραφιστικών και  διαφημιστικών εργασιών μέσω του τύπου, των ΜΜΕ ή του διαδικτύου και περιλαμβάνει εκτυπώσεις πάνω σε οποιοδήποτε υλικό.

Το 2003, αλλάζει την επωνυμία της σε « ΜΑΡΙΑ ΚΕΝΤΡΩΤΗ & ΣΙΑ ΕΕ ».

Το 2011, ακολουθώντας  τις ανάγκες που επιβάλλει η εποχή, επεκτείνει την δραστηριότητά της και σε πωλήσεις μέσω Διαδικτύου,  χονδρικώς , αλλά και λιανικώς οποιουδήποτε αγαθού και παροχής υπηρεσιών και αποκτά τον διακριτικό τίτλο “SYMBOL VISUAL COMMUNICATION”. 

 

Το 2019 συνδυάζει την ανανέωση της διαδικτυακής της πλατφόρμας με την επέκταση των δραστηριοτήτων της προσθέτοντας στο καταστατικό της τις πωλήσεις παιχνιδιών, ειδών : (σχολικών, τουριστικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών, οικιακών), συλλεκτικών ειδών-νέων και μεταχειρισμένων, χειροποίητων καλλιτεχνικών ειδών, τροφίμων, ποτών, παραγωγή επιγραμμικών βιβλίων και περιοδικών κάθε είδους (e-books).

Επίσης προσθέτει στις υπηρεσίες της την δυνατότητα προσεγμένων φωτογραφικών υπηρεσιών με φαντασία και καλλιτεχνική "ματιά".

Κίνητρο και όραμά  της είναι η συνεχής εξέλιξη και η διάθεση εξυπηρέτησης των πελατών της, προσαρμοζόμενη στις εκάστοτε συνθήκες και «χτίζοντας» μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης και ικανοποίησης με τους πελάτες και προμηθευτές της.

Η φιλοσοφία της είναι, ότι ο καθένας περνάει στην εργασία του πάνω από το μισό της ζωής του.  Έτσι χρειάζεται να αγαπά αυτό που κάνει, να δείχνει επαγγελματισμό και ταυτόχρονα να αισθάνεται χαρούμενος από την επικοινωνία του με  τους επαγγελματίες του χώρου και τους εκάστοτε πελάτες του.

Για εμάς η πώληση αγαθών , μετατρέπεται σε υπηρεσία προς τους πελάτες μας.  Η αναγνώριση της προσφοράς μας, οι καλές τους κριτικές και η φιλική διάθεσή τους δίνει ικανοποίηση σε εμάς και μας ωθεί να βελτιωνόμαστε και να ανταποδίδουμε, στοχεύοντας  στην δημιουργία μιας αξιόπιστης εταιρίας που θα ξεχωρίζει.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο στοκ από περιοδικά, βιβλία και σταυρόλεξα, σε άριστη κατάσταση, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε είδος, σε τεμάχια και σε νούμερα, παλαιά και νέα, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα διάθεσης συλλεκτικών και σπάνιων περιοδικών, βιβλίων και συναφών ειδών.

Η εταιρία μας δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα, αλλά μόνο αποθήκες, έτσι η  παραγγελία και πώληση των προϊόντων γίνεται μέσω:

  • διαδικτυακού τόπου (e-shop),
  • e-mail
  • αποστολής fax
  • τηλεφωνικής  επικοινωνίαςΑπευθυνόμαστε σε όσους  (όπως κι εμείς) αγαπούν το βιβλίο, την «μυρωδιά» του και την αίσθηση που αφήνει στο μυαλό και στην ψυχή μας.  Γι΄αυτό  με αγάπη και μεράκι :


✦        Διαβάζουμε, γιατί όταν όλα ελέγχονται, το διάβασμα μας επιτρέπει να αισθανόμαστε ελεύθεροι και να κατακτάμε το χρόνο, καθώς βιώνουμε μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
✦        Προσφέρουμε βιβλία σε όσους αγαπάμε ή εκτιμούμε.  Τους κάνουμε δώρο τη γνώση,  την ψυχαγωγία, την αγάπη, το «νοερό» ταξίδι σε κόσμους μαγικούς, άλλοτε αληθινούς και άλλοτε φανταστικούς.
✦        Χαμογελάμε και ξεχνιόμαστε διαβάζοντας βιβλία και περιοδικά που σημάδεψαν τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια ή τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας και μας γεμίζουν με τρυφερές αναμνήσεις και γλυκιά νοσταλγία.
✦        Διαπλάθουμε το χαρακτήρα μας και συντηρούμε υγιές το πνεύμα μας με βιβλία, αλλά και γρίφους και σταυρόλεξα, δίνοντας στο μυαλό μας τροφή για να «υπάρχει», να κρίνει, να εξελίσσεται.
✦        Μαθαίνουμε τα παιδιά μας να εκτιμούν την προσφορά ενός βιβλίου στο μυαλό και στην ψυχή τους και τα αφήνουμε να «ταξιδέψουν», επιλέγοντας γι’αυτά ποιοτικά «διαβάσματα», πότε ψυχαγωγικά και πότε εκπαιδευτικά, που τα διαπαιδαγωγούν και τα συντροφεύουν.
 

Τελειώνοντας,  γιατί άραγε να προτιμήσετε εμάς;

  • 1ον  Γιατί με σεβασμό και αγάπη αντιμετωπίζουμε την εργασία μας και εσάς.
  • 2ον  Γιατί διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία βιβλίων, κόμικς και περιοδικών σε ανταγωνιστικές τιμές, που διαρκώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται.
  • 3ον  Γιατί συνεργαζόμαστε με πολλούς εκδοτικούς οίκους και διαρκώς εξελισσόμαστε για να καλύπτουμε όλο και μεγαλύτερη μερίδα  αναγνωστικών προτιμήσεων.
  • 4ον  Γιατί σας προσφέρουμε και φωτογραφικές υπηρεσίες, με φαντασία, αξιοπιστία, δημιουργικότητα για οποιαδήποτε στιγμή, παρουσία, γεγονός σας θέλετε να κρατήσετε ανέπαφα στον χρόνο.
  • 5ον  Γιατί τυγχάνετε extra περιοδικών εκπτώσεων ως παραλήπτες του newsletter μας σε επιλεγμένα προίόντα μας καθώς και  έκτακτες ενδιαφέρουσες προσφορές σε όλα τα βιβλία.

Γι΄ αυτό σας προτρέπουμε να περιηγήστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεστε για αυτές.


Ελπίζουμε μέσα από την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας να βρείτε τα προϊόντα που ψάχνετε ή που θα «μιλήσουν» στην καρδιά σας και θα ταξιδέψουν το νου σας...