Χονδρική

Η εταιρεία μας ΜΑΡΙΑ ΚΕΝΤΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ προμηθεύει επιτυχώς πάνω από 30 έτη τους επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα με τα προϊόντα της  κι έχει πετύχει να  "χτίσει" μακροχρόνιες σχέσεις ικανοποίησης και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της. Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε:

 • Κέντρα τύπου, πρακτορεία.

 • Βιβλιοπωλεία.

 • Καταστήματα πλοίων και ξενοδοχείων.

 • Καταστήματα παιχνιδιών και ειδών δώρων.

 • Σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, ψιλικά.

 • Περίπτερα.

 • Τουριστικά καταστήματα.

 • Σημεία πώλησης σε νοσοκομεία, σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων και τρένων, καθώς και σε σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινήτων (ΣΕΑ).

 • Χονδρεμπόρους.

Αν ανήκετε σε κάποια από τις ανωτέρω κατηγορίες και θα σας ενδιέφερε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλλουμε αντίστοιχα τον κατάλογο χονδρικής ή υπερχονδρικής με τα προϊόντα που διατίθενται στην χονδρική, τις τιμές, τις εκπτώσεις και τις προσφορές τους. Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ότι ΔΕΝ διατίθενται στην χονδρική προϊόντα σε πολύ μικρό απόθεμα, δυσεύρετα και σπάνια.

Γιατί να επιλέξω την συνεργασία μου μαζί σας ;

 1. Επειδή είμαστε στον χώρο πάνω από 30 χρόνια και διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες σας αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα.

 2. Επειδή απολαμβάνετε ανταγωνιστικές τιμές σε όλα τα είδη, αλλά και μεγάλες εκπτώσεις στα προϊόντα στοκ.

 3. Επειδή έχετε την δυνατότητα να δείτε τα προϊόντα μας στην σελίδα μας, στο yabook. Μπορείτε να μας ζητήσετε τον αναλυτικό τιμοκατάλογό μας, είτε τηλεφωνικά, είτε στέλνοντάς μας e-mail.

 4. Επειδή οι εκπτώσεις μας, σας δίνουν μεγάλο περιθώριο κέρδους.

 5. Επειδή πετυχαίνετε επιπλέον εκπτώσεις, για αγορές  μετρητοίς και αναλόγως της αξίας της παραγγελίας σας αυξάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το ποσοστό του κέρδους σας.

 6. Επειδή διαθέτουμε πολύ μεγάλη ποικιλία σε κόμικς, βιβλία τσέπης (αισθηματικά,αστυνομικά,γουεστερνικά, άλλα), λογοτεχνικά,  περιοδικά, σταυρολέξα  (τα περισσότερα σε απόθεμα) από μεγάλη γκάμα εκδοτικών οίκων που διαρκώς ανανεώνεται.

 7. Επειδή απολαμβάνετε άμεση εξυπηρέτηση και φιλική αντιμετώπιση.

 8. Επειδή είστε ελεύθεροι  να επιλέξετε εσείς τι θα παραγγείλετε, ή εναλλακτικά για εξοικονόμηση του χρόνου σας, να εμπιστευτείτε σε εμάς να σας ετοιμάσουμε μια ποσότητα από διάφορα είδη, ανάλογα με την κίνηση που έχετε ή το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε.

 9. Επειδή, τα είδη μας δεν ακολουθούν την επικαιρότητα και γι’ αυτό δεν έχουν ημερομηνία λήξης, επειδή το περιεχόμενό τους είναι καθαρά  ψυχαγωγικό, πολλά δε από αυτά εξαιτίας της "ηλικίας" τους και της σπανιότητάς τους χαρακτηρίζονται ως ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ.

 10. Επειδή κάθε τιμοκατάλογος χονδρικής, συνοδεύεται από επιπλέον προσφορές σε είδη για τους πελάτες σας ή / και για εσάς (ισχύει για εξοφλήσεις μετρητοίς και αναλόγως της παραγγελίας).

 11. Επειδή με τον εξαμηνιαίο τιμοκατάλογο (φθινόπωρο-χειμώνας) και (άνοιξη-καλοκαίρι) ενημερώνεστε εγκαίρως, ώστε να έχετε μια εικόνα των προϊόντων και των προσφορών της κάθε σεζόν.

 12. Επειδή τα περισσότερα είδη μας είναι συσκευασμένα, με τυπωμένη την τρέχουσα τιμή και σε αρίστη κατάσταση.

Επίσης διατίθενται σκαλιέρες σε 3 μεγέθη.