Επιστροφές

Επιστροφές
Σε περίπτωση αγορών που κάνετε από απόσταση (πχ. μέσω του Internet), μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας https://www.e-yabook.gr/contact_us.php ή τηλεφωνικά καλώντας στο +30 210 613 0894 ή στέλνοντας με fax στο +30 210 613 0894 εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε. Εάν παρέλθει το διάστημα των 10 ημερών,το Yabook δεν αποδέχεται την επιστροφή και δεν φέρει καμιά ευθύνη στην επιστροφή του αντιτίμου.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της εταιρείας μας σε λανθασμένη αποστολή, που περιλαμβάνει διαφορετικά προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε. Δεν γίνονται επιστροφές σε προϊόντα προσφορών, ή σε όσα συνοδεύονται από extra έκπτωση, στα συλλεκτικά καθώς και στα second hand. Στην περίπτωση των συλλεκτικών, παλαιών και σπάνιων τευχών, ενημερώνεστε από εμάς τηλεφωνικά, αμέσως μετά την παραγγελία σας, για την κατάσταση των προϊόντων, οπότε προχωράτε στην αποδοχή της ή όχι. Μετά από την αποδοχή σας, δεν επιτρέπεται η επιστροφή αυτών των προϊόντων.

Σε περίπτωση που παραγγείλετε παρτίδα προϊόντων η προθεσμία ξεκινάει την στιγμή που θα παραλάβετε το τελευταίο προϊόν της παρτίδας ή με την ολοκλήρωση της τελευταίας παροχής σε περίπτωση περιοδικών παροχών και οπωσδήποτε εντός ενός μηνός από την αρχική αποστολή. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του συσκευασία, και εφόσον δεν έχει λερωθεί, ανοιχθεί, αλλοιωθεί ή καταστραφεί. Πρέπει δε, να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που το συνόδευαν ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει μέσω ένός λογαριασμού Τραπέζης σας ή μέσω Paypal.
Πρώτα και απαραίτητα, επικοινωνείτε μαζί μας εντός 48 ωρών, (τηλεφωνικά  ή με mail), όπου μας αναφέρετε την πρόθεσή σας να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε και τους λόγους. Μας αναφέρετε αν επιθυμείτε την αντικατάστασή του με ίδιο προϊόν. Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα σας το αποστέλλουμε με δικά μας έξοδα αποστολής. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, μας αναφέρετε αν επιθυμείτε κάποιο άλλο προϊόν, το οποίο σας το αποστέλλουμε με δικά μας έξοδα αποστολής, ειδάλλως το Yabook σας επιστρέφει το αντίτιμο που έχετε πληρώσει εντός 10 εργάσιμων ημερών, από την παραλαβή των επιστρεφομένων προϊόντων.

Στην περίπτωση πoυ έχετε πληρώσει με κάρτα, καταθέτουμε το αντίτιμο σε λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης ή μέσω paypal.

Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή ούτε θα παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Αν τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος υπερβαίνουν το κόστος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας, δεν καλύπτονται από την ΜΑΡΙΑ ΚΕΝΤΡΩΤΗ & ΣΙΑ ΕΕ και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα προϊόντα των επιστροφών κυκλοφορούν ανασφάλιστα και με ευθύνη του αγοραστή.