Ακυρώσεις

Aκύρωση παραγγελίας
Χωρίς περιορισμό των διατάξεων περί Υπαναχωρήσεως του άρθρου 9, η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να πραγματοποιηθεί στις κάτωθι περιπτώσεις:

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε στο +30 210 613 0894 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας ό,τι το Υabook δεν διεκπεραιώνει παραγγελίες όταν έχουν προηγηθεί πάνω από 3 συνεχόμενες ακυρώσεις στον ίδιο πελάτη

Ακύρωση παραγγελίας  γίνεται μόνο εφόσον αυτή δεν έχει τιμολογηθεί. Απλά, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με mail, για να δηλώσετε την πρόθεση ακύρωσης και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε αν έχει τιμολογηθεί. Σε περίπτωση που ήδη έχετε κάνει κατάθεση του αντιτίμου, οι προμήθειες των Τραπεζών για την επιστροφή των χρημάτων, επιβαρύνουν εσάς (τον αγοραστή).