Αγαπητοί  πελάτες και επισκέπτες, ελπίζουμε και ευχόμαστε να είστε καλά εσείς και οι οικογένειές σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ!!

Ευχαριστούμε  από καρδιάς όλους σας για τις επισκέψεις σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά και για την προτίμηση και εμπιστοσύνη σας επί 6 συνεχή έτη λειτουργίας του.
Η σελίδα στην οποία βρίσκεστε (www.yabook.gr  ή www.e-yabook.gr) είναι η νέα, ανανεωμένη πλατφόρμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προς αντικατάσταση της παλαιάς, η δημιουργία της οποίας σκοπό έχει να προσαρμοστεί στις νέες ανάγκες των χρηστών της προς διευκόλυνσή τους.
Εξαιτίας της αλλαγής της πλατφόρμας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο λογαριασμός με τα στοιχεία σας, τα αγαπημένα και ό,τι προϊόν είχατε στο καλάθι σας δεν ήταν δυνατόν να διατηρηθούν στη νέα πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό με τα στοιχεία σας κατά την πρώτη σας αγορά ή αποθήκευση προϊόντος.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι  εργαζόμαστε με συνέπεια και ενδιαφέρον πάνω σε μικροπροβληματάκια ή παραλείψεις που μας έχουν διαφύγει είτε λόγω χρόνου είτε κατά την μεταφορά των προϊόντων.
Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζουμε αυτές οι αλλαγές να μην επηρεάσουν την εμπιστοσύνη σας σε μας και να βρείτε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα ενδιαφέρον και βοηθητικό στις αναζητήσεις σας.
Πίσω από την νέα πλατφόρμα, συνεχίζουμε να είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με όραμα και στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την όσο το δυνατόν πιο άνετη και ευχάριστη περιήγησή σας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ευχόμαστε ένα αναζωογονητικό καλοκαίρι με ανεμελιά, χαρά και πανέμορφες στιγμές!!!

 

Yabook | Χονδρικό Εμπόριο Βιβλίου & Περιοδικού