Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1 [200xX]
Πληροφορίες
Όροι και προϋποθέσεις
Τρόποι παραγγελίας-Ακυρώσεις-Επιστροφές
Τρόποι πληρωμής
Τρόποι αποστολής (παράδοση και χρεώσεις)
cards
safe_key
facebook
ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Παρακαλουμε επικοινωνηστε μαζι μας για να λαβετε τον ειδικο κωδικο γι αυτην την κατηγορια, τον οποιο θα πληκτρολογησετε στο ειδικο πλαισιο στο τελοσ αυτησ τησ σελιδασ.

 Η εταιρεία μας προμηθεύει επιτυχώς επί 28 έτη τους επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα με τα προϊόντα της  κι έχει πετύχει να  "χτίσει" μακροχρόνιες σχέσεις ικανοποίησης και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της.  Ως αναφορά την πώληση και διάθεση των προϊόντων μας χονδρικώς, επισημαίνουμε ότι αυτά απευθύνονται στις παρακάτω κατηγορίες επαγγελμάτων.

 Ø  Κέντρα τύπου, πρακτορεία.

Ø       Βιβλιοπωλεία.

Ø       Καταστήματα πλοίων και ξενοδοχείων.

Ø       Καταστήματα παιχνιδιών και ειδών δώρων.

Ø       Σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, ψιλικά.

Ø       Περίπτερα.

Ø       Τουριστικά καταστήματα.

Ø    Σημεία πώλησης σε νοσοκομεία, σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων και τρένων, καθώς και σε σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινήτων (ΣΕΑ).

        Χονδρεμπόρους.

      Αν ανήκετε σε κάποια από τις ανωτέρω κατηγορίες και θα σας ενδιέφερε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλλουμε αντίστοιχα τον κατάλογο χονδρικής ή υπερχονδρικής με τα προϊόντα που διατίθενται στην χονδρική, τις τιμές, τις εκπτώσεις και τις προσφορές τους.

        Σας επισημαίνουμε ότι δεν διατίθενται όλα τα προϊόντα που φαίνονται στην σελίδα μας στην χονδρική, όπως είναι κάποια από τα συλλεκτικά και αυτά που  βρίσκονται σε μικρό απόθεμα.

 

Γιατί να επιλέξω την συνεργασία μου μαζί σας ;

1.       * Επειδή είμαστε στον χώρο πάνω από 25 χρόνια και διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες σας αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα.

2.       * Επειδή απολαμβάνετε ανταγωνιστικές τιμές σε όλα τα είδη, αλλά και μεγάλες εκπτώσεις στα προϊόντα στοκ.

3.       * Επειδή έχετε την δυνατότητα να δείτε τα προϊόντα μας στην σελίδα μας, στο yabook.  Μπορείτε να μας ζητήσετε τον αναλυτικό τιμοκατάλογό μας, είτε τηλεφωνικά, είτε στέλνοντάς μας e-mail. Συλλεκτικά, σπάνια και προϊόντα σε πολύ μικρό απόθεμα ΔΕΝ διατίθενται στην χονδρική.

4.       * Επειδή οι εκπτώσεις μας, σας δίνουν μεγάλο περιθώριο κέρδους.

5.       * Επειδή πετυχαίνετε επιπλέον εκπτώσεις, για αγορές  μετρητοίς άνω των 120€, αυξάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το ποσοστό του κέρδους σας.

6.       * Επειδή διαθέτουμε πολύ μεγάλη ποικιλία βιβλίων και περιοδικών (τα περισσότερα σε απόθεμα) από μεγάλη γκάμα εκδοτικών οίκων που διαρκώς εξελίσσεται.

7.       * Επειδή απολαμβάνετε άμεση εξυπηρέτηση και φιλική αντιμετώπιση.

8.       * Επειδή είστε ελεύθεροι  να επιλέξετε εσείς τι θα παραγγείλετε , ή εναλλακτικά για εξοικονόμηση του χρόνου σας , να εμπιστευτείτε σε εμάς να σας ετοιμάσουμε μια ποσότητα από διάφορα είδη, ανάλογα με την κίνηση που έχετε ή το ποσό που επιθυμείτε να διαθέσετε.

9.       * Επειδή , τα είδη μας δεν ακολουθούν την επικαιρότητα και γι’ αυτό δεν έχουν ημερομηνία λήξης, επειδή το περιεχόμενό τους είναι καθαρά  ψυχαγωγικό, πολλά δε από αυτά εξαιτίας της «ηλικίας» τους χαρακτηρίζονται ως ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ.

10.    * Επειδή κάθε τιμοκατάλογος χονδρικής, συνοδεύεται από επιπλέον προσφορές σε είδη για τους πελάτες σας ή / και για εσάς (ισχύει για εξοφλήσεις μετρητοίς και αναλόγως της παραγγελίας).

11.     * Επειδή με τον εξαμηνιαίο τιμοκατάλογο (φθινόπωρο-χειμώνας) και (άνοιξη-καλοκαίρι) ενημερώνεστε εγκαίρως, ώστε να έχετε μια εικόνα των προϊόντων και των προσφορών της κάθε σαιζόν.

12.    * Επειδή τα περισσότερα είδη μας είναι σε σακούλες, με τυπωμένη την τρέχουσα τιμή και σε αρίστη κατάσταση.

 Επίσης διατίθενται σκαλιέρες σε 3 μεγέθη.

Password:
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Εκδότες
Συγγραφείς
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
bright1
bright2
bright3
bright4
bright5
SSL Certificates